Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
15 February 2015 by Published in: Blogg, Djuren Tags:, No comments yet

Så var det dags för killning igen. Först ut är Freja, det är tredje killningen för henne och det känns lite lugnare. Hon vet vad som väntar och hon får vara tillsammans med sin dotter Fivel (som blev/är den minsta get vi någonsin haft) men så kelig hon är. Frejas mage börjar bli riktig stor och jag har inbillat mig att jag känt lite rörelser på högersidan, jo det är lätt att inbilla sig fosterrörelser, jag vill ju känna ! Ligamentet på en sidan har mjuknat och juvret har fyllt på lite. Groa och Haskes får vara i var sin box, blev alldeles för bråkigt och för mycket stångande.

Gässen har fått vårkänslor och vrålar så fort dom ser oss. Donald har fått för sig att jag flirtar med damerna, jagar mina skor och byxben. Han nafsar och jag försöker lära honom nej, genom att hålla honom i näbben. Ska erkänna att det inte går så bra men förhoppningsvis så… Vi har gjort en provisorisk damm med hjälp av en presenning och stora vedklabbar, det är inte lätt att få till det för förstaårs gässen!

gäss

När dom va små

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54