Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
08 January 2015 by Published in: Blogg No comments yet

Jo, för tio år sedan så var det strömlöst denna eftermiddag. Vi hade inte mycket mat i frysen, tack och lov,  bara öppna, ta fram och  tillaga, rådjurstek som vi sparat för speciella tillfällen, nu blev det vardagsmat och tröst i en lätt kaotisk tillvaro. Vi hade ved och kaminer så vi kunde värma upp huset, vatten kunde vi hinka upp från gårdsbrunnen. Dagen efter när ljuset kom såg vi alla skador som denna vind hade fört med sig…forts. följer…

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54