Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
04 July 2014 by Published in: Blogg, Djuren No comments yet

Idag har vi vallat gässlingarna, ut från gåsahuset i lagårn och ut i en provisorisk hage, kaninnät på gräsmattan. En eftersläntare var hysterisk när hen kom bort från flocken, dom andra sprang snabbt efter gåsmamman (jag).

Annars, jo hundra saker pg, skoj är det, gott är det för nu är den vegetariska tiden i matlagningen. Imorron börjar slakten av hönor och tuppar, vi behöver mer plats i hönsgården så nu är det dags för utgalring pjuhh, inte skoj men ack så nödvändigt och mat i frysen.

gasen

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54