Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
08 May 2014 by Published in: Blogg, Maten No comments yet

Ja, så är det. Vi vill mycket men det tar på bådas våra krafter att en av oss har ryggskott. Lena som inte har ryggskott bär ett tungt lass och hinner förstås inte med det hon har planerat, som att göra ost och såga och klyva ved. Orken ska räcka till så mycket mer, bland annat det som jag annars gör. Och jag som har ryggskott, fast nu börjar det äntligen ge sig, ser hur mycket det är att göra och känner mej kass som inte kan och orkar.

Nästan två veckor har gått sen vi skrev sist. Vi har hållit näsan över vattenytan och klarat av det viktigaste. Resten har vi fått blunda för. Det finns inget annat sätt.

I dag har jag kunnat rensa och röja i växthuset och det känns så skönt att kunna böja på ryggen och känna att det bär, det funkar. Jag har en lång lista på grejor som jag ligger back med, men i dag har jag har tagit en dag när jag bara skrotar runt och gör det som faller mej in. Och då blev halva växthuset rensat och städat. Den delen är också full med mat. Varje dag skördar vi rädisor, sallad och och andra bladgrönsaker och i dag kunde vi ta de första morötterna. För växer gör det fast vi inte är där!skörd 8 maj

 

 

 

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54