Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
02 March 2014 by Published in: Blogg, Ekonomin No comments yet

Temat för dagen har varit att ha koll på vad som händer i Ukraina. Vi tog ett beslut i går kväll att “preppa” lite, dvs förbereda oss för eventuella oljeprishöjningar och andra effekter av händelserna i öst. Vi tankade bilen full och handlade torrvaror för en månad framåt, t ex toapapper, kaffe, olivolja, vetemjöl, tändstickor, stearinljus, glödlampor och ris.

Februari månads matutgifter för oss två vuxna personer blev 1 969 kr, jämfört med 1 428 kronor för januari. Den högre kostnaden beror på att vi “bunkrat” lite från Solmarka gårdsbutik, som sesampasta, jordnötssmör, pumpafrön och sånt som räcker ett tag.

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54