Livet som självhushållare
med mjölkgetter, höns och bin.

 
08 February 2014 by Published in: Blogg, Filosofin No comments yet

När man tar ett beslut ställer man om sitt seende, eller hur? Man väljer och väljer bort samtidigt. För flera år sen valde vi ekologiskt. Efter ett tag fanns bara de gröna skyltarna på hyllorna och vi valde inom dem. I mataffären och på systembolaget. Därefter kom rättvisemärkena. Då valde vi till dem. Nu när vi handlar ser vi bara de ekologiska och rättvisemärkta skyltarna och väljer varor inom den gruppen. Det betyder att vi inte ens ser de övriga varorna i affären, för de är redan bortvalda. Det är ganska skönt att inte längre behöva välja bland tio sorters olivolja, vi har annat att göra liksom.

 

Comments

Be first to comment on this post!

Add comment

Copyright © Getapulien 2014, All Rights Reserved
Powered by WordPress
Warning: substr() expects parameter 3 to be long, string given in /storage/content/75/172275/getapulien.se/public_html/wp-content/themes/inki_v.2.1/footer.php on line 54